Followers

Friday, December 31, 2010

coretan tahun 2010 , perjalanan tahun 2011

HAPPY NEW YEAR !

memang ayat ni la yang paling selalu diucapkan pada malam tahun baru ni . biasa lah tuh, macam hari raya la jugak, mesti ada wish kan ? so 2010 dah selamat melabuhkan tirainya. pelbagai cerita suka dan duka telah kita semua hadapi, ada yang manis , dan ada juga yang masin . *ada ke kenangan masin ? haha


bagi aku tahun 2010 adalah permulaan dan pengakhiran bagi sesetengah benda untuk aku. banyak perkara yang berlaku pada aku tahun 2010 telah membuka mata aku dengan seluas luas nya tentang kehidupan dan realiti hidup di dunia. kadang kadang perkara yang kita anggap indah pada mulanya rupa rupanya perkara yang akan buatkan kita kecewa kemudiannya. itu adalah benar.  perkara ni buatkan aku menjadi lebih matang dan lebih fokus unuk meneruskan hidup. 

jadi untuk tahun 2011 nih aku mengharapkan yang terbaik untuk diri aku. dan untuk keluarga dan juga rakan rakan sekalian hendaknya. dan untuk status aku tahun neh, nampaknya tahun ni akan tetap sama la gamaknya kot. haha! semakin lama aku dah jadik semakin malas nak bercinta ke berkasih ke couple ke dan apa lagi perkataan yang sesuai laa.  
MALAS ! MALAS ! MALAS ! hahaha!

KENAPA AKU JADIK MALAS ?

sebab,jadi aku dah taknak terlibat lagi dengan perkara perkara macam neh . cukup la sekali terjadi . aku dah selesa hidup solo dan akan sentiasa solo. thats all !
* P/S : plus ada ke orang nak kat aku neh en ? bukan hawtstuff pon . hahaha!

and once again, HAPPY NEW YEAR TO ALL MY FRIENDS AND SEMOGA BERBAHAGIA BERSAMA ORANG TERSAYANG KALAU ADA ! :D

No comments:

Post a Comment